منبع الکترونیکی به عنوان منبعی تعریف میشود که نیاز به دسترسی به رایانه یا هر محصول الکترونیکی دارد که مجموعهای از دادهها را ارائه میدهد، خواه متنی باشد که به
اینها ممکن است بر روی CD ROM، روی نوار، از طریق اینترنت و غیره تحویل داده شوند. در طول چند سال گذشته، تعدادی از تکنیک ها و استانداردهای مرتبط توسعه داده شده است که امکان ایجاد و توزیع اسناد را به شکل الکترونیکی فراهم می کند. از این رو، کتابداران برای رویارویی با شرایط کنونی، به سمت رسانه های جدید، یعنی منابع الکترونیکی برای توسعه مجموعه خود روی می آورند که اسناد کاربران بهتر برآورده می شود. منابع الکترونیکی در رسانه های مغناطیسی و نوری تأثیر زیادی بر مجموعه کتابخانه های دانشگاه دارد. اینها به دلیل قابلیت های ذاتی برای دستکاری و جستجو مفیدتر هستند، ارائه دسترسی به اطلاعات برای دستیابی به منابع اطلاعاتی، صرفه جویی در ذخیره سازی و نگهداری و غیره ارزان تر است و گاهی اوقات فرم الکترونیکی تنها جایگزین است.
منابع الکترونیکی (منبع الکترونیکی) عبارتند از: «اطلاعاتی (معمولاً یک فایل) که می توانند به شکل سیگنال الکتریکی معمولاً ذخیره شوند، اما در رایانه ضروری نیستند.
انواع منابع الکترونیکی: منابع الکترونیکی اصولاً به دو نوع عمده تقسیم می شوند:
توسط madani
توسط madani
توسط madani
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته، حال و آینده شناخت فراوان جامعه و متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد.
تمامی حقوق مطالب ، دوره ها و محصولات برای مدیریت سایت محفوظ است و کپی برداری پیگرد قانونی دارد.